Участь Інституту в міжнародній конференції

Інститут емоційного інтелекту долучився до організації та проведення міжнародної науково-практичної конференції «Соціальні інновації в контексті реформаційних змін», яка пройшла 19 листопада 2021 р. в Національному університеті «Чернігівська політехніка».

Андрій Роговський взяв участь у дискусійній платформі «Новітні підходи у сфері соціальних інновацій», яка відбулася в рамках конференції. У своєму виступі він розказав про діяльність громадських організацій «Інститут емоційного інтелекту» та «Український народний контроль за діджиталізацією», про вплив громадянських інститутів на процес реформ, що відбувається в Україні, про значення інформаційних технологій у цьому процесі. Виступ викликав багато запитань та реплік учасників, що засвідчило важливість діяльності, яку провадять громадські організації, які очолює пан Андрій.

Відзначимо, поважне представництво конференції: університети Грузії, Литви, Польщі, вітчизняні заклади вищої освіти з Івано-Франківська, Рівного, Києва та Одеси, науково-дослідницький Інститут соціальної та політичної психології НАПН України, інформаційний партнер – АТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Чернігівська РД».

Такий досвід сприяє розвитку та реалізації завдань ГО «Інститут емоційного інтелекту». З докладною інформацією про роботу міжнародної науково-практичної конференції «Соціальні інновації в контексті реформаційних змін» можна познайомитися за посиланням https://stu.cn.ua/news/mizhnarodna-naukovo-praktychna-konferencziya-soczialni-innovacziyi-v-konteksti-reformaczijnyh-zmin/